Logga in för att se och använda dina poäng

Värdebevis Blixten & Co 1000 kronor.

95 000 poäng

Värdebevis Blixten & Co 1000 kronor.

Blixten & Co . Genom Blixten & Co har du möjlighet att gå på konserter, förställningar och shower med några av Sveriges största artister och komiker. Besök blixten.se/coop för aktuellt utbud.

Logga in och se om dina poäng räcker till.


Detta får du:
Ett värdebevis att använda som betalning på någon av Blixten & Co's föreställningar som säljs genom biljettsystemet Ticketmaster. Aktuellt utbud finns på blixten.se/coop.
Giltighetstid:
Koden gäller i 12 månader från uttagsdatum.
Övriga villkor:
Villkoren för aktuellt evenemang framgår i köplänken hos Ticketmaster. Notera att en åldergräns kan förekomma beroende på ljudnivå och ev alkoholutskänkning. Du kan använda upp till 4 värdebevis i samma bokning, önskar du använda fler vänligen ring Ticketmasters kundtjänst. Det går ej att ångra detta poängköp. När du använder poäng för att växla till ett värdebevis från Blixten & Co kommer din e-postadress att delas med Blixten & Co samt med de företag Blixten & Co samarbetar med för bokning av evenemang. Din e-postadress kommer endast att användas för att följa upp din evenemangsbokning och inte för att kontakta dig med reklam, utskick eller för andra kommersiella syften. Efter uppföljningen kommer din e-postadress raderas. Se hur Coop i övrigt hanterar personuppgifter på coop.se/personuppgifter.
Din kod består av en 19 siffrig kod. Denna kod ska delas upp i två koder, först en 16 siffrig kombination och därefter en 3 siffrig CVC-kod. Dessa två koder använder du när du använder värdebeviset som betalmedel hos Ticketmaster.