Tjäna poäng

 • Vad du vill använda dina poäng till är helt upp till dig. Du kan välja att plocka ut värdecheckar som du sedan kan använda när du handlar på Coop. Eller så kan du välja att använda dem till något hos vara partner. Välj mellan en weekendtripp, flygresa eller ett värdebevis hos någon av våra partner. Gå in i Poängshoppen för att se vad du kan använda dina poäng till. Du hittar Poängshoppen på coop.se, Medlemspunkten i butik och i Coop-appen.

  1. Gå in i Poängshoppen på coop.se, i Coop-appen eller i Medlemspunkten i butik. 
  2. Välj mellan olika värdecheckar från Coop eller erbjudanden från någon av våra utvalda partner.
  3. Om du väljer en värdecheck på Coop, laddas den på samtliga medlemskort som tillhör hushållet och rabatten dras nästa gång du handlar. 
  4. Väljer du ett erbjudande från någon av våra partner, får du en kampanjkod mailad till dig, som du sedan uppger vid kontakt med partnern.
 • Du kan se aktuellt poängsaldo när du loggar in på coop.se, i appen eller i Medlemspunkten i butik.

 • Nej, det går bra att när som helst använda dina poäng. Hur många poäng du får per krona baseras enbart på hur mycket du har handlat för hos Coop och påverkas inte av att du använder poängen.

 • Du kan välja att växla dina Coop-poäng till poäng i en av våra samarbetsparters lojalitetsprogram. Poängväxlingen sker i samband med att poängvaran väljs i Poängshoppen. Efter att du valt poängvaran kopplas du till partnerns hemsida för identifiering och poängen förs över till ditt konto hos SAS Eurobonus eller Nordic Choice Club.

 • Värdecheckar som du ska använda hos Coop laddas på ditt medlemskort direkt när du plockar ut den från Poängshoppen och är giltig under 90 dagar. Om du istället väljer ett erbjudande från våra partner i Poängshoppen har de olika giltighetstid, specifik information hittar du i villkorstexten för respektive erbjudande.