Vildsvinsköttbullar

Bild på Vildsvinsköttbullar
20 minuter

Ingredienser

20 stycken
  • 1 dl ströbröd
  • 1 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 dl torkade trattkantareller
  • 2 tsk grönpeppar
  • 500 g vildsvinsfärs
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  • 20 minuter

Blanda ströbröd, grädde och vatten i en bunke. Låt svälla ett par minuter. Smula sönder trattkantarellerna och stöt grönpepparn i en mortel. Vänd ner svamp och peppar tillsammans med färs, ägg och salt i ströbrödsblandningen.

Forma köttbullar och stek dem i omgångar i smör och olja 4-5 minuter.

Tips

Ha en skål med kallt vatten till hands när du rullar köttbullar! Skölj händerna emellanåt så går rullandet smidigare.

Middagstips till mailen

Veckans recept

Vill du ha tips på veckans middagar varje vecka? Prenumerera här!

Betyg (44 stycken)

Kommentera receptet

Kommentera receptet
Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!