Vildsvinsköttbullar
  • Tid 20 min

Vildsvinsköttbullar

3.02 (65 betyg)

Med vildsvinsfärs, trattkantareller och grönpeppar får du en ny spännande smak på dina köttbullar.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

20 stycken
  • 1 dl ströbröd
  • 1 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 dl torkade trattkantareller
  • 2 tsk grönpeppar
  • 500 g vildsvinsfärs
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
= finns i Coops ekologiska sortiment

Dela

Dela detta recept

Gör så här

  1. 1

    Blanda ströbröd, grädde och vatten i en bunke. Låt svälla ett par minuter. Smula sönder trattkantarellerna och stöt grönpepparn i en mortel. Vänd ner svamp och peppar tillsammans med färs, ägg och salt i ströbrödsblandningen.

  2. 2

    Forma köttbullar och stek dem i omgångar i smör och olja 4-5 minuter.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Ha en skål med kallt vatten till hands när du rullar köttbullar! Skölj händerna emellanåt så går rullandet smidigare.
Sara Begner, Matkreatör, Coop

Dela

Dela detta recept

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar