Vildsvinsköttbullar
  • Tid 20 min

Vildsvinsköttbullar

3.02 (65 betyg)

Med vildsvinsfärs, trattkantareller och grönpeppar får du en ny spännande smak på dina köttbullar.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

20 stycken
  • 1 dl ströbröd
  • 1 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 dl torkade trattkantareller
  • 2 tsk grönpeppar
  • 500 g vildsvinsfärs
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 msk smör
  • 1 msk olivolja
= finns i Coops ekologiska sortiment
Beställ hem
Få receptet och varorna levererade direkt hem till dig

Gör så här

  1. 1

    Blanda ströbröd, grädde och vatten i en bunke. Låt svälla ett par minuter. Smula sönder trattkantarellerna och stöt grönpepparn i en mortel. Vänd ner svamp och peppar tillsammans med färs, ägg och salt i ströbrödsblandningen.

  2. 2

    Forma köttbullar och stek dem i omgångar i smör och olja 4-5 minuter.

Beställ hem
Få receptet och varorna levererade direkt hem till dig

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Ha en skål med kallt vatten till hands när du rullar köttbullar! Skölj händerna emellanåt så går rullandet smidigare.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar