Varm fläderglögg

Bild på Varm fläderglögg
40 minuter

Ingredienser

10 portioner
  • 2 dl outspädd fläderblomssaft
  • 5 grovkrossade enbär
  • 1 krm timjan
  • 75 cl torrt-halvtorrt vitt vin eller alkoholfritt vin
  • 4 cl gin
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  • 40 minuter

Koka upp saft, enbär och timjan. Låt dra en halvtimme. Sila av kryddorna genom ett filter. Tillsätt vin och eventuellt gin. Värm utan att det kokar.

Middagstips till mailen

Veckans recept

Vill du ha tips på veckans middagar varje vecka? Prenumerera här!

Betyg (6 stycken)

  • Jättegott recept, men rekomenderas att byta ut vinet mot en 1,5 vodka. Mycket godare.

    av Nathalie, 5 april 2012

Kommentera receptet

Kommentera receptet
Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!