Salamichips
  • Tid 10 min
  • Ugn 200º

Salamichips

3.16 (31 betyg)

Lättare kan det inte bli - in i ugnen oh sedan är det klart!

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 1
  • Ugnstemperatur 200º

Ingredienser

20 stycken
  • 20 skivor salami
= finns i Coops ekologiska sortiment

Dela

Dela detta recept

Gör så här

  1. 1

    Lägg salamiskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Sätt in i ugnen 8-10 minuter. Låt svalna tills de är torra och krispiga.

Dela

Dela detta recept

Sätt ett betyg

7 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • kocken

    torka korv varför

  • Ingrid

    Har provat flera olika sorter... Tror all salami funkar!

  • Thomas

    Vilken salami är godast??

  • Nilla

    Ugnstemp: 200 grader. Svårt att se står uppe till höger ;-)

Visa fler