Salamichips

Bild på Salamichips
10 minuter

Ingredienser

20 stycken
  • 20 skivor salami
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  • Ugn: 200º
  • 10 minuter

Lägg salamiskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Sätt in i ugnen 8-10 minuter. Låt svalna tills de är torra och krispiga.

Middagstips till mailen

Veckans recept

Vill du ha tips på veckans middagar varje vecka? Prenumerera här!

Betyg (23 stycken)

  • torka korv varför

    av kocken, 22 juni 2013
  • Har provat flera olika sorter... Tror all salami funkar!

    av Ingrid, 9 december 2012
  • Vilken salami är godast??

    av Thomas, 12 februari 2012
  • Ugnstemp: 200 grader. Svårt att se står uppe till höger ;-)

    av Nilla, 14 januari 2012

Kommentera receptet

Kommentera receptet
Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!