Pasta med spenat och valnötter

Bild på Pasta med spenat och valnötter
20 minuter

Ingredienser

4 portioner
  • 250 g färska tortelloni eller annan fylld pasta
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 skivad rödlök
  • 0,5 urkärnad, finhackad chili
  • 2 msk smör eller rapsolja
  • 1 dl rostade valnötter
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 100 g babyspenat
  • 1 dl riven parmesan
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk nymalen svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  • 20 minuter

Koka pastan enligt anvisningen på paketet och låt rinna av i durkslag. Fräs vitlök, rödlök och chili i smör. Tillsätt valnötter och vitt vin. Blanda alltsammans i pastan. Vänd ner spenat och parmesan. Salta och peppra.

Middagstips till mailen

Veckans recept

Vill du ha tips på veckans middagar varje vecka? Prenumerera här!

Betyg (44 stycken)

  • Mycket fräsch och smakfull rätt som passar en pastaälskare perfekt!

    av Jenny , 22 juni 2014
  • Parmesan och valnötter - favoriter i matlagning! Testar på fredag ;-D

    av Gunilla Svensson, 23 januari 2012
  • Det skall vi prova!

    av Lennart Karlsson, 10 januari 2012

Kommentera receptet

Kommentera receptet
Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!