Kokt sparris med hollandaise och skinka

Bild på Kokt sparris med hollandaise och skinka
40 minuter

Ingredienser

4 portioner
  • 12 st vita eller gröna sparrisar
  • 3 dl hollandaisesås
  • 150 g tunt skivad rökt eller lufttorkad skinka
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  • 40 minuter

Koka sparrisen. Gör hollandaisesås. Lägg upp sparris, gärna i en trave, på fyra små tallrikar. Häll över såsen och lägg på 2-3 skivor skinka.

Servering

Servera som förrätt.

Betyg (4 stycken)

Kommentera receptet

Du måste logga in för att kommentera ett recept

Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!