Gubbröra i snapsglas
  • Tid 15 min

Gubbröra i snapsglas

2.38 (13 betyg)

Ingen midsommar utan gubbröra!

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

8 portioner
  • 1 burk ansjovisfiléer, 125 gram
  • 3 st ägg, hårdkokta
  • 0.5 dl rödlök, finhackad
  • 2 msk dill, hackad
  • ansjovis spad, lite
Till servering:
  • 1 burk stenbitsrom, eller löjrom
  • 1 msk gräslök, hackad
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Häll av ansjovisen men spara lite av spadet. Hacka den grovt.

  2. 2

    Skala och hacka eller riv äggen grovt.

  3. 3

    Blanda anjovis, ägg, lök, dill och ev. lite av anjovisspadet.

  4. 4

    Servera i små glas med en sked rom på toppen och hackad gräslök.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar