Grönkålschips
  • Tid 20 min
  • Ugn 225º

Grönkålschips

2.65 (37 betyg)

Förgyll julen med krispiga grönkålschips.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 3
  • Ugnstemperatur 225º

Ingredienser

3 liter
  • 3 liter ansad grönkål
  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt
= finns i Coops ekologiska sortiment
Beställ hem
Få receptet och varorna levererade direkt hem till dig

Gör så här

  1. 1

    Bryt bladen i mindre bitar och lägg på en plåt. Vänd runt i olja och rosta mitt i ugnen tills de är krispiga, 10–15 min. Rör någon gång under tiden och ha uppsikt då de lätt bränns. Strö över flingsalt och låt svalna.

Beställ hem
Få receptet och varorna levererade direkt hem till dig

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sara tipsar: perfekt nyttiga chips så här i juletid.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

3 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Anna

    Mina blev brända efter 4 min. Och då hade jag 200gr. Eftersom vi har varmluftsugn!

  • anneli

    dom är jätte goda värt och prova ni med.

  • karin

    Så himla goda👍