Fläderbål med vin
  • Tid 5 min

Fläderbål med vin

2.81 (99 betyg)

  • Tillagningstid 5 min
  • Ingredienser 6

Ingredienser

10 portioner
  • 3.5 dl koncentrerad fläderblomssaft
  • 75 cl torrt vitt vin
  • 1 liter mineralvatten med lime eller citronsmak
  • 1 skivad citron (eller efter smak)
  • 2 dl isbitar (eller efter smak)
  • 0.5 dl citronmeliss eller små fläderblad (eller efter smak)
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda saft och vin, kyl. Häll i mineralvatten och lägg i citron, is och gröna blad strax före servering.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Frys in bär, små ätbara blommor eller gröna blad i isbitarna.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar