Bål

Bild på Bål
5 minuter

Ingredienser

2 liter
  • 2 skivade lime
  • 3 dl hallon, färska eller frysta
  • 1 dl nyplockade svartvinbärsblad till garnering
  • 0,5 liter krossad is
  • 1 liter starkt blandad häggblomssaft
  • 75 cl halvtorrt vitt vin
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  • 5 minuter

Varva lime, hallon, svartvinbärsblad och is i en stor bålskål. Häll på häggblomssaft och vin. Servera direkt.

Middagstips till mailen

Veckans recept

Vill du ha tips på veckans middagar varje vecka? Prenumerera här!

Betyg (12 stycken)

  • x

    av x, 30 december 2012

Kommentera receptet

Kommentera receptet
Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!