Korvwrap med morotskross och örtkeso

Billiga middagar

Att äta både billigt och gott är ingen omöjlighet. Här är våra bästa tips och recept som gör att du kan handla med liten plånbok men äta med stor glädje.

Fisk

 

Vegetariskt

 

Kyckling

 

Kött

 

Ät i säsong och frossa i grönt. Välj råvaror som är i säsong då är de både billigast och smakar som bäst. Om du äter vegetariskt en till två gånger i veckan kommer du att sänka matkostnaden rejält.

Gör det bästa med rester. Rester är extremt plånboksvänliga, hemligheten med att lyckas är inte att värma upp utan att återuppfinna och göra nytt.

Lunchlådelyx. Skaffa en ursnygg lunchlåda och låt överbliven pasta piggas upp med soltorkade tomater, fetaost och lite ruccola. Värm och njut av smakerna och sparade pengar.

Upptäck bönan. Billigt och busgott, med olika sorters bönor på lager står man sig aldrig slätt. Salladen blir godare, soppan matigare och färsen fartigare. Alla vinner på att äta mer bönor.

Veckoplanera. Sluta impulshandla och bestäm i förväg vad som ska serveras.

Relaterat innehåll

Nu bygger vi om

Logga in på figuren uppe till höger för att komma till Mitt Coop och se din personliga information.

Vad mer är nytt?

Logga in
Logga in

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!