Nyårsbuffé

Nyårsmiddag - recept på nyårsmat

Årets nyårskväll är snart här. Ska du bjuda dina gäster på nyårsmiddag eller nyårssupé? Eller är du på jakt efter tips på en klassisk nyårsmeny? Här är de bästa recepten för att lyckas med nyårsmaten.

Nyårsmiddag med oxfilé

Oxfilé är passar utmärkt på nyårsafton. Här är de bästa recepten på oxfilé i ugn. Låt gästerna avnjuta en nyårsmiddag med oxfilé.

Snittar till nyårsfirandet

Snittar är ett perfekt tilltugg och passar bra till ett glas champagne på nyår. Här är våra bästa recept på lyxiga och goda nyårssnittar. 

Festliga nyårsdrinkar

Bjud dina nyårsgäster på en smakrik välkomstdrink som en skön inledning på årets sista kväll. Här är våra bästa recept på fördrinkar till nyår.

Nyårsdukning

Få till en sprakande, festlig nyårsdukning med fina dekorationer. Vi hjälper dig att få till den finaste nyårsdukningen med små, enkla tips och knep.

Barnens nyårsmeny

Bjud barnen på en festlig nyårsmeny med rätter som garanterat kommer att gå hem. Vi ger dig de bästa recepten på nyårsmat som passar till barnen.

Nyårsbuffé

Duka upp en härlig nyårsbuffé och låt gästerna mingla samtidigt som de får upptäcka nya smakkombinationer.

Vickning

Framåt småtimmarna är det gott att fylla på med energi. Vår vickning görs enkelt i förväg och äts direkt ur handen.

Nu bygger vi om

Logga in på figuren uppe till höger för att komma till Mitt Coop och se din personliga information.

Vad mer är nytt?

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!