Våra butiker och erbjudanden

Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel och ge dig som kund bättre mat och service för pengarna. Coop Västs 184 butiker finns i 7 län och 73 kommuner.

Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel och ge dig som kund bättre mat och service för pengarna. Dessutom vill vi ge våra ekologiska produkter ett större fokus, eftersom hållbarhet är en central fråga för oss på Coop. Och självklart vill vi erbjuda butiker fyllda med inspiration, smaker och härliga råvaror som är bra för dig och din familj.

Coop Väst består av 14 Stora Coop butiker, 150 Coop butiker och 20 X:-TRA butiker.

Stora Coop

Här storhandlar och bunkrar du till riktigt bra pris, för hela veckan eller ännu längre. Den goda maten står självklart i fokus, men vi erbjuder också ett stort utbud av produkter för hemmet, barnen och familjen.

Coop

Här handlar du det som behövs för hela veckans matlagning, till bra pris. Hos oss hittar du allt som gör vardagen både godare och enklare – maten, tillbehören, förbrukningsvarorna och inspirationen.

X:-TRA

X:-tra är en matvarubutik som erbjuder allt som behövs i vardagen på ett ställe och alltid till schyssta priser. Priset är alltid i fokus i X:-tra butikerna, samtidigt finns butikerna i bra lägen, har ett kundbemötande i världsklass och ett sortiment av bra kvalitet då det är Coop som är garant för inköp och kontroll.

Coop.se

Vår näthandel är öppen dygnet runt. Gå in på coop.se och starta din beställning.
Vid övriga frågor på coop.se gällande Coop Väst, kontakta vår ansvarig för Online & Digitalt, klicka här.

Aktuella erbjudanden från Coop

Genom ditt Medlemskort får du förutom bra erbjudanden i butik även många erbjudanden genom samarbetspartners.