Lär känna oss

Vi är unga och gamla, pratar Sveriges alla dialekter och är engagerade i olika frågor och ämnen. Det vi har gemensamt, förutom att vi alla är anställda av samma företag, är att vi har roligt och trivs på jobbet. Lär känna oss här!

Camilla, ansvarig konfektyr och chips

Extrajobbet efter gymnasiet ledde till 23 år i butiksvärlden.

Joel, butikssäljare

När Joel började jobba i butik var han enligt honom själv inte särskilt social, men jobbet fick honom att blomma ut och idag är det istället kundkontakten som får honom att stanna kvar inom företaget. Att han är uppskattad går inte att missa, år 2012 blev han nämligen nominerad till årets medarbetare.

Johan, butikschef

Johan är ett levande bevis på att man kan stanna länge inom ett och samma företag och ändå utvecklas. För över 20 år sedan började hans Coopkarriär och idag är han redo att ta över den nya butiken på Stockholm central.

Peter, franchisetagare

I Peters traineegrupp var de tio stycken. Nio av dem hamnade på huvudkontoret men Peter själv valde butikslivet, ett val han aldrig ångrat. Idag är han franchisetagare och driver en Coopbutik via sitt eget företag.

Sara, ansvarig för kött- och charkdisken

Sedan 14 år tillbaka har Sara jobbat i butik och idag är hon boss över kött- och charkdisken.

Torben, biträdande butikschef

År 1984 halkade Torben av en slump in på Coops aspirantutbildning där man inom tre år skulle kunna titulera sig som butikschef. Det är något han aldrig ångrat för sedan dess har han varit kvar inom företaget och fokuserat på att driva mindre, personliga butiker.

Annelie, områdeschef Coop Nära

Hon står med ena foten i butiken och den andra på servicekontoret. Annelie, områdeschef på Coop Nära, jobbar med att hjälpa och lyfta butikschefernas frågor till Coops ledning.

Danielle, inköps- och sortimentsutvecklare på Coop inköp och kategori, CIKAB

Sedan Danielle kom till Coop, för ca ett år sen, har hon känt sig hemma i rollen som inköps- och sortimentsutvecklare på CIKAB.

Felicia, analytiker på Coop Pris

Hon landade drömjobbet som analytiker på Coop direkt efter sina civilingenjörsstudier. Nu, två år senare, är Felicia kvar i samma roll och trivs som fisken i vattnet.

Jonatan, chef för Coop Egna Varumärken

Efter studierna sökte han sig direkt till dagligvaruhandeln – och blev kvar. För Jonatan är den största kicken den affärsmässiga verksamheten, att driva försäljning som ett team och att träffa nya och olika sorters människor. - Att det finns alla sorters kompentenser, bakgrunder och engagemang på Coop skapar en bra dynamik och känsla i företaget.

Pierre, logistikutvecklare

Varje månad lastas tusentals artiklar in och ut ur det enorma torrvarulagret i Bro. Pierre, logistikutvecklare på Coop, jobbar med att förbättra flödet och effektiviteten för att få allting att rulla på så smidigt som möjligt.