Coop huvudkontor

Vi som jobbar här brinner för att driva mat-Sverige framåt. Vi vill göra det mer hållbart, transparent och tillgängligt att handla mat och satsar på flera digitala initiativ som ett steg i att förenkla vardagen för våra kunder.

På Coop Center i Solna arbetar vi varje dag med att stötta våra butiksverksamheter runt om i hela landet. Vi ska ge bästa service till Coops föreningar, medlemmar och kunder. Vårt mål är att göra skillnad och skapa en hållbar livsmedelskedja - idag, imorgon och förhoppningsvis även om hundra år.

Genom digital innovation, matglädje och inspiration vill vi skapa den bästa kundupplevelsen och bidra till en enklare vardag för alla våra kunder.  Oavsett hur du väljer att handla och möta oss; digitalt, online eller i fysisk butik.

Vi som jobbar här

Det är svårt att beskriva vilka vi är i några få ord, för vi som sitter här har olika bakgrund, kommer från olika platser och sitter med olika erfarenheter i bagaget. Vi jobbar med inköp, kundservice, butiksplanering, affärsutveckling, e-handel, digital utveckling och ekonomi - för att bara nämna några områden.

Men vi har ett gemensamt mål – det är att vi vill sätta Coop på kartan som den goda kraften i mat-Sverige.

Vill du vara med?