Jobba som tjänsteman på Coop

Vill du vara med och påverka hur våra kunder uppfattar oss? Då har du kommit rätt! Som tjänsteman får du stor insikt i företaget.

Idag jobbar cirka 3000 tjänstemän på Coop.

Coop har flera kända starka varumärken och vi känner oss stolta över att så många söker sig till oss. Just nu pågår ett stort förändringsarbete där målet är att bli ännu bättre. Här har du en möjlighet att kunna få vara med och påverka den resa just Coop har börjat. Att jobba i dagligvarubranschen innebär att ingen dag är den andra lik. Eftersom verksamheten är väldigt rörlig blir det ofta tvära kast och varierande dagar.

Se filmen om att jobba på Coop:

På kontoret finns en väldig mix av människor, här finns allt från akademiker till de som jobbat i butik och sedan arbetat sig uppåt. Det gemensamma är att alla brinner lite extra för dagligvarubranschen. Vi på Coop är duktiga på att ta hand om bra personer, är du duktig och har ett driv att hela tiden vilja bli bättre så finns stora möjligheter att göra karriär.

Hur vi jobbar

Det är viktigt att stå bakom och agera i enlighet med Coops värderingar (affärsmannaskap, mod, glöd, gemenskap, ansvarstagande) för att kunna utveckla företaget åt rätt håll.

För att få företaget att växa och bli ännu bättre krävs det att du har ett sinne för ekonomi, bra affärer och intresse för service. Eftersom Coop är en kooperation och medlemsägt är det viktigt att vi håller och lever upp till det vi lovar alla våra 3,3 miljoner medlemmar.

Att våga stå fast vid sina beslut men samtidigt ha mod nog att förändra sig eller driva frågor vidare är också egenskaper som värderas högt. Mod krävs för att kunna vara effektiv och hålla högt affärsfokus.

Hos oss på Coop är ensam inte stark. Vi jobbar tillsammans, för våra kunder. Men det spelar ingen roll hur hårt du jobbar om du inte har glöd och ett engagemang för det du gör. Att få respons på det du gör går snabbt då både våra kunder och medarbetare är väldigt engagerade.

Som medarbetare hos Coop har du ett stort ansvar, både för organisationens helhet, för kunderna och i slutändan omvärlden.


Läs mer om Coops värderingar 

Relaterat innehåll

Många jobb

Just nu pågår stora förändringar för att bli framtidens företag - häng med på förändringsresan!

5 skäl att jobba på Coop

Intresserad av att bli Coopare? Här är de fem främsta skälen till att folk väljer jobba hos oss.