Bli studentmedlem i Coop

Som medlem i Coop och student får du 50 % rabatt på utvalda varor, poäng på allt du handlar, personliga erbjudanden och mycket mer.

Recept

Här hittar du enkla, nyttiga och billiga recept på matlådor. Du kan också passa på att köpa månadens erbjudande för en smaskig färdig måltid.

Korvwrap med pepparrotssås

Betyg
Betyg
(8)

Vegetarisk buljongsoppa med parmesankräm

Betyg
Betyg
(5)

Chorizo med bröd och olika toppingar

Betyg
Betyg
(3)

Chorizo med buljongkokt vitkål och pepparrotssås

Betyg
Betyg
(9)

Chorizo med potatissallad

Betyg
Betyg
(2)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(9)

Chorizogryta med rotfrukter

Betyg
Betyg
(116)

Korv i ugn med äpple

Betyg
Betyg
(111)

Korv stroganoff med chorizo

Betyg
Betyg
(41)

Korvgryta med kryddig couscous

Betyg
Betyg
(32)

Veganskt grillspett med tofu

Betyg
Betyg
(10)

Vegetarisk burrito

Betyg
Betyg
(24)

Vanliga frågor:

 • För vem gäller ”månadens studenterbjudande”?

  Pil

  Månadens studenterbjudande gäller alla studenter registrerade hos Mecenat (ej gymnasieelever) som är eller blir medlemmar i Coop.

 • Hur gör jag för att ta del av mina studentrabatter?

  Pil

  Om du är student och medlem i Coop laddas månadens studenterbjudande automatiskt på ditt Coop-kort den 1:a i varje månad. Rabatten dras när du visar legitimation i kassan eller drar ditt Coop-kort Du kan se vilka rabatter som finns laddade på kortet i Coop-appen, på coop.se eller i Medlemspunkten i butik. Vi reserverar oss för att varan tillfälligt kan vara slutsåld.

 • Hur och när får jag min välkomstpresent?

  Pil

  Några dagar efter att du fått ditt Coop-kort får du ett välkomstbrev med information om ditt medlemskap. När du får brevet är även välkomstgåvorna laddade på ditt Coop-kort och du kan då hämta gåvorna i din Coop-butik. Rabatten dras automatiskt när du drar kortet eller visar legitimation i kassan. Du som är mellan 18–25 år får även en biobiljett, i form av en värdekod som du finner på välkomstbrevet.

 • Vad händer med mitt medlemskap när jag slutar studera?

  Pil

  När du slutar studera får du inte längre studentrabatter laddade på kortet, men självklart kan du även i fortsättningen utnyttja alla övriga medlemsförmåner. Du fortsätter alltså att samla poäng och ta del av medlemspriser och personliga erbjudanden.

 • Jag har nyligen blivit medlem i Coop men ser inga studentrabatter laddade på mitt Coop-kort. När får jag tillgång till studentrabatten?

  Pil

  Det kan ta upp till 45 dagar från det att du blir medlem till att studentrabatten laddas på ditt Coop-kort. Studentrabatten laddas på kortet den 1:a varje månad, så har du inga erbjudanden laddade på kortet denna månad, håll utkik vid nästa månadsskifte!

 • Jag är redan medlem i Coop och har nyligen blivit student. Behöver jag göra något för att ta del av studentrabatten?

  Pil

  Rabatterna laddas automatiskt på kortet om du redan är medlem och börjar studera. Dock kan det dröja upp till 45 dagar från att du registrerats som student till att studentrabatterna finns laddade på ditt Coop-kort. Studentrabatterna laddas på kortet den 1:a varje månad, så har du inga erbjudanden laddade på kortet denna månad, håll utkik vid nästa månadsskifte!