Zucchinicarpaccio

Zucchinicarpaccio

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
  • 1 zucchini
  • 2 msk olivolja av god kvalitet
  • flingsalt
  • nymalen svartpeppar
  • 50 g parmesan
  • 1 dl rostade pinjenötter
  • 12 ask vattenkrasse eller ärtskott

Gör så här

  1. Hyvla zucchinin i tunna skivor på mandolin eller med osthyvel. Fördela skivorna på stora tallrikar.
  2. Ringla över olja, salta och dra ett varv med pepparkvarnen. Hyvla över parmesan och strö på pinjenötter. Garnera med vattenkrasse.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Zucchinicarpaccio
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 zucchini
  • 2 msk olivolja av god kvalitet
  • flingsalt
  • nymalen svartpeppar
  • 50 g parmesan
  • 1 dl rostade pinjenötter
  • 12 ask vattenkrasse eller ärtskott

Zucchinicarpaccio

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(9)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Hyvla zucchinin i tunna skivor på mandolin eller med osthyvel. Fördela skivorna på stora tallrikar.
  2. Ringla över olja, salta och dra ett varv med pepparkvarnen. Hyvla över parmesan och strö på pinjenötter. Garnera med vattenkrasse.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!