Vegetariska julköttbullar

Vegetariska julköttbullar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Supergoda julköttbullar på vegofärs, där smaken sitter exakt där den ska och gör dessa perfekta på julordet.

Tillagningstid: 30 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 msk smör
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl ströbröd
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk kryddpeppar
  • 1 tsk svartpeppar
  • 500 g formbar vegofärs
  • smör, till stekning

Gör så här

  1. Bryn löken i smör tills den är karamelliserad. Blanda mjölk, ströbröd, salt, kryddpeppar och peppar med löken.
  2. Tillsätt färsen efter 5 min och rör till en jämn smet. Forma till små bollar med blöta händer.
  3. Hetta upp en stekpanna och stek bollarna i smör tills de har fin färg och är genomstekta.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Matilda

2021-03-17

Jätte gott och förvånansvärt snabbt, gjorde med ärtfärs och smakade som felix vegetariska köttbullar, vi ska testa igen med vanlig vegofärs! Enkelt att steka

Liknande recept

Spara recept

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tofusatay med vattenmelon och jordnötssås

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Marinerade grillade tofuspett

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tacotårta med nachos

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Koreansk BBQ-taco

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Friterad tofu i het och kryddig sås

Betyg
Betyg
(73)
Spara recept

Veganska köttbullar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Vietnamesiska rispappersrullar

Betyg
Betyg
(8)
Vegetariska julköttbullar
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 msk smör
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl ströbröd
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk kryddpeppar
  • 1 tsk svartpeppar
  • 500 g formbar vegofärs
  • smör, till stekning

Vegetariska julköttbullar

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(5)

Supergoda julköttbullar på vegofärs, där smaken sitter exakt där den ska och gör dessa perfekta på julordet.

Tillagningstid: 30 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Bryn löken i smör tills den är karamelliserad. Blanda mjölk, ströbröd, salt, kryddpeppar och peppar med löken.
  2. Tillsätt färsen efter 5 min och rör till en jämn smet. Forma till små bollar med blöta händer.
  3. Hetta upp en stekpanna och stek bollarna i smör tills de har fin färg och är genomstekta.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Matilda

2021-03-17

Jätte gott och förvånansvärt snabbt, gjorde med ärtfärs och smakade som felix vegetariska köttbullar, vi ska testa igen med vanlig vegofärs! Enkelt att steka

Liknande recept

Spara recept

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Tofusatay med vattenmelon och jordnötssås

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Marinerade grillade tofuspett

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Tacotårta med nachos

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Koreansk BBQ-taco

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Friterad tofu i het och kryddig sås

Betyg
Betyg
(73)
Spara recept

Veganska köttbullar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Vietnamesiska rispappersrullar

Betyg
Betyg
(8)