Vegetarisk gubbröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Vegetarisk gubbröra med potatis, rödlök, kapris och picklad tofu. Perfekt att servera på midsommarbuffén.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 200 g kokta kalla potatis, fintärnade
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 2 msk små kapris
  • 2 msk färsk gräslök
  • salt
  • Picklad tofu
  • 100 g fast tofu
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl strösocker
  • 2 msk ättiksprit (12 %)
  • 1 tsk hel kryddpeppar, mortlad
  • Till servering
  • hårt tunnbröd eller knäckebröd
  • 85 g tångkaviar
  • finskuren färsk gräslök

Gör så här

  1. Picklad tofu: Riv tofun grovt. Rör ihop vatten, socker, ättiksprit och kryddpeppar tills sockret lösts upp. Lägg tofun i lagen och låt stå minst 20 min. Häll av lagen från tofun.
  2. Blanda tofu, potatis, majonnäs, lök, kapris och gräslök. Smaka av med salt. Servera på tunnbröd och toppa med tångcaviar och gräslök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vietnamesiska rispappersrullar

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Tofusatay med vattenmelon och jordnötssås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Japanska pannkakor med tofu

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Vegansk gubbröra

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Stekt tofu och ostfyllda jalapeños

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Marinerade grillade tofuspett

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Veganskt grillspett med tofu

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Tofu-skagen i snapsglas

Betyg
Betyg
(0)
14 st
  • Ingredienser (14)
  • 200 g kokta kalla potatis, fintärnade
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 2 msk små kapris
  • 2 msk färsk gräslök
  • salt
  • Picklad tofu
  • 100 g fast tofu
  • 1 dl vatten
  • 0.5 dl strösocker
  • 2 msk ättiksprit (12 %)
  • 1 tsk hel kryddpeppar, mortlad
  • Till servering
  • hårt tunnbröd eller knäckebröd
  • 85 g tångkaviar
  • finskuren färsk gräslök

Vegetarisk gubbröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Vegetarisk gubbröra med potatis, rödlök, kapris och picklad tofu. Perfekt att servera på midsommarbuffén.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Picklad tofu: Riv tofun grovt. Rör ihop vatten, socker, ättiksprit och kryddpeppar tills sockret lösts upp. Lägg tofun i lagen och låt stå minst 20 min. Häll av lagen från tofun.
  2. Blanda tofu, potatis, majonnäs, lök, kapris och gräslök. Smaka av med salt. Servera på tunnbröd och toppa med tångcaviar och gräslök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vietnamesiska rispappersrullar

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Tofusatay med vattenmelon och jordnötssås

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Japanska pannkakor med tofu

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Vegansk gubbröra

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Stekt tofu och ostfyllda jalapeños

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Marinerade grillade tofuspett

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Veganskt grillspett med tofu

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Tofu-skagen i snapsglas

Betyg
Betyg
(0)