Varma chips med chèvre och granatäpple
  • Tid 10 min
  • Ugn 175º

Varma chips med chèvre och granatäpple

0 (0 betyg)

Recept av Mia Gahne och foto: Stefan Wettainen

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 5
  • Ugnstemperatur 175º

Ingredienser

4 portioner
  • 200 g lantchips
  • 150 g chèvre
  • 1 dl granatäppelkärnor
  • flingsalt
  • färsk oregano
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Sätt ugnen på 175°. Häll upp chips på ett värmetåligt fat. Smula över chèvre eller annan mjuk getost och värm chipsen i mitten av ugnen ca 5 min.

  2. 2

    Strö över granatäppelkärnor och flingsalt. Garnera ev med färska örter, t ex oregano.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar