Ungsbakad kyckling med krämig ajvarsås
  • Tid 5 min + 30 min i ugnen
  • Ugn 200º

Ungsbakad kyckling med krämig ajvarsås

4 (2 betyg)

  • Tillagningstid 5 min + 30 min i ugnen
  • Ingredienser 9
  • Ugnstemperatur 200º

Ingredienser

4 portioner
  • 140 g färsk spenat
  • 100 g fryst hackad lök
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk salt
  • 4 kycklingfiléer
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 burk ajvar relish
  • 2 dl crème fraiche
Till servering:
  • bulgur
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Sätt ugnen på 200°.

  2. 2

    Fördela spenat och lök i en ugnsform. Ringla över olja och salta.

  3. 3

    Lägg kycklingfiléerna på spenaten och krydda med salt och peppar.

  4. 4

    Blanda ajvar relish med crème fraiche till en sås.

  5. 5

    Häll såsen över kycklingen. Gratinera mitt i ugnen ca 30 min. Servera med bulgur.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar