Torskfilé med wokad spenat och parmesan

Torskfilé med wokad spenat och parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(19)

Ångkokade firrar med smakfulla tillbehör blir en hälsosam fiskrätt. Perfekt som lättare lunch eller middag.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
  • 3 dl ris, valfri sort
  • 6 dl vatten
  • 400 g tinad kravmärkt torskfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 urkärnad, finhackad röd chili
  • 100 g riven parmesan
  • 1 finhackad rödlök
  • 2 msk olivolja
  • 300 g bladspenat
  • 0.5 tsk svartpeppar

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra torsken och ånga den ovanpå riset medan det kokar. Lägg torsken i en metallsil som läggs ovanpå riset. Lägg sedan på locket på riskastrullen. Eventuellt kan du behöva koka riset i en större kastrull än normalt.
  2. Blanda chili och parmesan. Stek löken i oljan och vänd hastigt ner spenaten, salta och peppra. Servera torsken tillsammans med ris, spenat och toppa med chili- och parmesanblandningen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Eva Unenge

2013-10-23

Jag serverade Decco pasta till och stekte torsken snabbt efter en lätt rimning

Checkbox Coop

2013-10-14

@Ångpannan Just nu har vi inte det, men vi letar efter en insats till olika grytor och kastruller.

Liselotte

2013-10-08

Jag gjorde en egen liten variant, stekte fisken försiktigt. Sen lät jag chilifrukten fräsas med löken och spenaten vilket gav en fin smak och hetta till blandningen.

Ångpannan

2013-10-07

Låter verkligen gott. Kan man köpa insatser för ångkokning på Coop?

Sophie

2011-12-29

Låter gott!

Torskfilé med wokad spenat och parmesan
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 3 dl ris, valfri sort
  • 6 dl vatten
  • 400 g tinad kravmärkt torskfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 urkärnad, finhackad röd chili
  • 100 g riven parmesan
  • 1 finhackad rödlök
  • 2 msk olivolja
  • 300 g bladspenat
  • 0.5 tsk svartpeppar

Torskfilé med wokad spenat och parmesan

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(19)

Ångkokade firrar med smakfulla tillbehör blir en hälsosam fiskrätt. Perfekt som lättare lunch eller middag.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Salta och peppra torsken och ånga den ovanpå riset medan det kokar. Lägg torsken i en metallsil som läggs ovanpå riset. Lägg sedan på locket på riskastrullen. Eventuellt kan du behöva koka riset i en större kastrull än normalt.
  2. Blanda chili och parmesan. Stek löken i oljan och vänd hastigt ner spenaten, salta och peppra. Servera torsken tillsammans med ris, spenat och toppa med chili- och parmesanblandningen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Eva Unenge

2013-10-23

Jag serverade Decco pasta till och stekte torsken snabbt efter en lätt rimning

Checkbox Coop

2013-10-14

@Ångpannan Just nu har vi inte det, men vi letar efter en insats till olika grytor och kastruller.

Liselotte

2013-10-08

Jag gjorde en egen liten variant, stekte fisken försiktigt. Sen lät jag chilifrukten fräsas med löken och spenaten vilket gav en fin smak och hetta till blandningen.

Ångpannan

2013-10-07

Låter verkligen gott. Kan man köpa insatser för ångkokning på Coop?

Sophie

2011-12-29

Låter gott!