Tomatsoppa med fetaostquesadilla
  • Tid 10 min

Tomatsoppa med fetaostquesadilla

3.44 (9 betyg)

Lägg fetaost mellan pitabröd och stek lätt. Smakar ljuvligt till tomatsoppan.

  • Tillagningstid 10 min
  • Ingredienser 4

Ingredienser

4 portioner
  • 12 dl tomatsoppa på burk
  • 2 tortillabröd
  • 150 g fetaost
  • 1 tsk torkad basilika
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Värm tomatsoppan enligt anvisningen på förpackningen.

  2. 2

    Smula fetaost i en bunke och blanda med basilika. Fördela osten på ena halvan av båda bröden. Vik ihop till en halvmåne och stek bröden samtidigt i en torr panna 2-3 minuter på varje sida. Skär bröden i tårtbitar och servera till soppan.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Fyll quesadillan med rester från kylskåpet! En trött paprika, ett par oliver eller soltorkade tomater passar fint med fetaosten!
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

5 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Mikael

    Var finns burken ens? Hittar inte i butik.

  • pia

    det är väl bra att ha ett snabbt recept om man jobbar sent !!!

  • Karro

    På burk, ni måste skoja???

  • Anna

    Blir jätte besviken. Tomatsoppa på burk??

Visa fler