Tomat- och kaprissill med körsbärstomater
  • Tid 15 min

Tomat- och kaprissill med körsbärstomater

4.5 (6 betyg)

Våga prova den här sillen. Den är faktiskt godast av allt!

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 6

Ingredienser

6 bufféportioner
  • 420 g inläggningssill (5-minuterssill)
  • 200 g söta körsbärstomater
  • 2 salladslökar
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 kruka kruspersilja
  • 0.5 dl små kapris
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skär sillen i 1 cm breda skivor. Tärna tomaterna och strimla löken. Vänd varsamt ihop allt med olja, fint skuren persilja och kapris.

Sätt ett betyg

4 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Ulrika

    Den här sillen var galet god! 2018 år succé på julbordet - passar både inlagdsillälskare och för dem som är lite mer tveksamma, eftersom den är mild i smaken. Tack för ett bra recept!

  • Sara

    Ja häll bort lagen. Hoppas svaret kom fram i tid. Det blir bra med lag också. Vi provlagade precis med lag. men tanken var att ta bort lagen.

  • Ann-Christine

    Undrar precis samma sak,önskar svar snabbt, tack

  • Emma

    Hjälp! Är det meningen att ättikslagen till sillen sparas och blandas med oljan? Eller häller man bort lagen?