Tikka chicken i tortillabröd
  • Tid 25 min

Tikka chicken i tortillabröd

3.8 (20 betyg)

Mumsig wrap med yoghurtmarinerad kyckling och sallad.

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 6

Ingredienser

4 portioner
  • 450 g strimlad kycklinglårfilé
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 påse tikka masala kryddmix
  • 1 msk neutral olja
  • strimlad isbergssallad
  • 4 st tortillabröd
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda kyckling, yoghurt och kryddblandningen i en bunke. Värm en stekpanna med hälften av oljan i.

  2. 2

    Stek kycklingen i 2 omgångar och rör sparsamt. Fördela sallad och kyckling på tortillabröden. Vik tortillan runt fyllningen och rulla in i smörpapper eller aluminiumfolie.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Pimpa rullen med gurka, lök och färsk koriander.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

3 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Britta/webbredaktionen

    Kycklingen steks med yoghurt och kryddor.

  • kerstin

    ska man inte steka kycklingen separat?

  • Marie

    Så gott och snabbt och enkelt att laga. Rekomenderas!!