Tacorulle med granatäpple och rödkål
  • Tid 25 min

Tacorulle med granatäpple och rödkål

3.27 (11 betyg)

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

4 portioner
  • 5 dl tunt strimlad rödkål
  • 1 tunt strimlad morot
  • 1 dl granatäppelkärnor
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 0.5 tsk salt
  • 4 dl lagrad riven ost
  • 2 hackade avokador
  • 2 tunt skivade salladslökar
  • 4 wrap tortillabröd
  • 1 msk neutral olja
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda rödkål, morot, granatäppelkärnor, limeskal, limesaft och salt. Sprid ut ost, avokado och salladslök på 4 tortillabröd. Toppa med de strimlade grönsakerna och rulla ihop till en tight rulle.

  2. 2

    Stek rullen runt om i en het stekpanna med lite olja till fin färg. Skär i 4 cm stora bitar vid servering.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Passar perfekt som drinksnacks
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar