Tabbouleh med quinoa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Limedoftande sallad med lax och quinoa som lunch, middag eller sommarpicknick.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 dl quinoa
  • 4 dl kraftig grönsaksbuljong
  • 0.5 urkärnad, finhackad gurka
  • 2 paprikor, skurna i bitar
  • 4 salladslökar, skurna i bitar
  • 1 dl grovt hackad persilja
  • 0.5 dl grovt hackade pistagenötter
  • 500 g strimlad gravad lax
  • 0.5 lime, rivet skal
  • 1 msk limesaft

Gör så här

  1. Skölj quinoan i varmt vatten. Koka upp buljongen, lägg i quinoan och låt koka under lock på svag värme 15 minuter. Låt svälla några minuter.
  2. Rör ner grönsakerna i quinoan. Blanda i pistagenötterna och laxen. Tillsätt limeskal och limesaft.

Servering

Servera med bröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Sashimilax med sallad

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Hemrimmad lax med krämig dillpotatis

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Klassisk laxburgare

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pastasallad med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Varmrökt lax med bearnaisesås

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Rimmad lax med dillpotatis

Betyg
Betyg
(5)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 2 dl quinoa
  • 4 dl kraftig grönsaksbuljong
  • 0.5 urkärnad, finhackad gurka
  • 2 paprikor, skurna i bitar
  • 4 salladslökar, skurna i bitar
  • 1 dl grovt hackad persilja
  • 0.5 dl grovt hackade pistagenötter
  • 500 g strimlad gravad lax
  • 0.5 lime, rivet skal
  • 1 msk limesaft

Tabbouleh med quinoa

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Limedoftande sallad med lax och quinoa som lunch, middag eller sommarpicknick.

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj quinoan i varmt vatten. Koka upp buljongen, lägg i quinoan och låt koka under lock på svag värme 15 minuter. Låt svälla några minuter.
  2. Rör ner grönsakerna i quinoan. Blanda i pistagenötterna och laxen. Tillsätt limeskal och limesaft.

Servering

Servera med bröd.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Sashimilax med sallad

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Hemrimmad lax med krämig dillpotatis

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Klassisk laxburgare

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Pastasallad med varmrökt lax

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Tonfisksallad med vita bönor

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Fiskbiffar med curry och korianderyoghurt

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Varmrökt lax med bearnaisesås

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Rimmad lax med dillpotatis

Betyg
Betyg
(5)