Syrliga scones med hallon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.73 (11 betyg)

Syrliga scones som smakar godast nygräddade.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 dl vetegroddar
  • 0.5 dl psylliumfrön eller linfrön
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 msk bakpulver
  • 1 ägg
  • 3 dl filmjölk (3%)
  • 1 msk honung
  • 75 g frysta hallon
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt ägg, filmjölk och honung, rör ihop till en kladdig deg. Vänd ner hallonen.
  2. Klicka ut smeten till fyra scones på plåt med bakplåtspapper. Platta till kakorna med mjölad hand. Grädda mitt i ugnen 15–20 minuter.
  3. Dela kakorna.

Servering

Servera dem varma med vällagrad ost och smör.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Yoghurt med björnbär och havtorn

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Scones med yoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Morotssmoothie

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Nässelscones

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Hallonsmoothie

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Smoothie med Kesella

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Körsbärstrifle med kardemummaskorpor

Betyg
Betyg
(5)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 1 dl vetegroddar
  • 0.5 dl psylliumfrön eller linfrön
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 msk bakpulver
  • 1 ägg
  • 3 dl filmjölk (3%)
  • 1 msk honung
  • 75 g frysta hallon
  • 1 tsk salt

Syrliga scones med hallon

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
3.73 (11 betyg)

Syrliga scones som smakar godast nygräddade.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt ägg, filmjölk och honung, rör ihop till en kladdig deg. Vänd ner hallonen.
  2. Klicka ut smeten till fyra scones på plåt med bakplåtspapper. Platta till kakorna med mjölad hand. Grädda mitt i ugnen 15–20 minuter.
  3. Dela kakorna.

Servering

Servera dem varma med vällagrad ost och smör.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Yoghurt med björnbär och havtorn

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Scones med yoghurt

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Morotssmoothie

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Våfflor med blåbärsyoghurt

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Nässelscones

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Hallonsmoothie

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Smoothie med Kesella

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Körsbärstrifle med kardemummaskorpor

Betyg
Betyg
(5)