Chiayoghurtbägare

Chiayoghurtbägare

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(19)

Tillagningstid: 5 min + ca 6 tim i kylskåp
4 portioner
  • 4 msk chiafrön
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • 1 msk flytande honung
  • 3 dl mandeldryck eller alternativ
  • 4 dl naturell yoghurt
  • 100 g färska hallon
  • 100 g färska blåbär

Gör så här

  1. Blanda chiafrön med vaniljpulver, honung och mjölk. Låt stå 30 min i rumstemperatur. Rör om och ställ in i kylen att svälla minst 6 tim.
  2. Varva yoghurt, chiapudding och mosade bär i bägare. Toppa gärna med hela färska bär.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annica

2019-12-28

Perfekt att förbereda kvällen innan del 1 i receptet. Gör del 2. (I samband med måltid). Värm gärna bären en kort stund i kastrull eller micro. Så blir det extra gott och lite vardagslyxigt en kall vintermorgon till frukost...

Chiayoghurtbägare
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 4 msk chiafrön
  • 0.5 tsk vaniljpulver
  • 1 msk flytande honung
  • 3 dl mandeldryck eller alternativ
  • 4 dl naturell yoghurt
  • 100 g färska hallon
  • 100 g färska blåbär

Chiayoghurtbägare

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(19)

Tillagningstid: 5 min + ca 6 tim i kylskåp
4 portioner

Gör så här

  1. Blanda chiafrön med vaniljpulver, honung och mjölk. Låt stå 30 min i rumstemperatur. Rör om och ställ in i kylen att svälla minst 6 tim.
  2. Varva yoghurt, chiapudding och mosade bär i bägare. Toppa gärna med hela färska bär.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annica

2019-12-28

Perfekt att förbereda kvällen innan del 1 i receptet. Gör del 2. (I samband med måltid). Värm gärna bären en kort stund i kastrull eller micro. Så blir det extra gott och lite vardagslyxigt en kall vintermorgon till frukost...