
Skärgårdssill
Betyg (1-5):
En gnutta kajennpeppar ger ägg- och senapssillen lite hetta.
Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 490 g Skärgårds- sill
- 2 hårdkokta, skalade och hackade ägg
- 1 tsk dijonsenap
- 0.25 krm kajennpeppar (eller efter smak)
- 1 krm salt (eller efter smak)
Gör så här
- Blanda sillen med ägg, senap och ev lite salt och peppar. Lägg blandningen på fat eller fördela den i portionsglas.
Servering
Servera som för- eller bufférätt med bröd.
Skärgårdssill
Betyg (1-5):
En gnutta kajennpeppar ger ägg- och senapssillen lite hetta.
Tillagningstid: 15 minuter
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Blanda sillen med ägg, senap och ev lite salt och peppar. Lägg blandningen på fat eller fördela den i portionsglas.
Servering
Servera som för- eller bufférätt med bröd.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2012-04-05
Jättegott, men ett stort tips till er är att tilsätta en 1,5l vodka. Kan inte bli bättre!
2011-12-21
Bra recept! Om jag nu vill göra min egen skärgårdssill så vill jag väl inte ha ett recept där jag ska köpa färdig....
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Nathalie
2012-04-05
Jättegott, men ett stort tips till er är att tilsätta en 1,5l vodka. Kan inte bli bättre!
Christian
2011-12-21
Bra recept! Om jag nu vill göra min egen skärgårdssill så vill jag väl inte ha ett recept där jag ska köpa färdig....