
Sillsallad med ägg
Betyg (1-5):
Matig sillsallad med vackra färger. Smakrik matjessill, kokt ägg, potatis och spenat tillsammans med rödlök och krispiga sockerärtor gör sig fint till vardag som fest. Dekorera sillsalladen med dill och servera med en klick gräddfil.
Tillagningstid: 15 min
10 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 100 g babyspenat
- 100 g sockerärtor
- 3 dl gröna ärtor
- 400 g matjessill, filéer
- 1 rödlök
- 5 kokta ägg
- 10 kokt färskpotatis
- 6 dillkvistar
- 3 dl gräddfil
Gör så här
- Lägg spenaten på ett serveringsfat. Skär sockerärtorna på längden och sillen i bitar. Skiva rödlöken tunt och dela äggen och potatisarna på mitten.
- Fördela allt över spenaten och Garnera med dill. Servera med gräddfil.
Tips

Grovt skuren sillsallad blir bordets vackraste rätt, lika god kall som ljummen.
Sillsallad med ägg
Betyg (1-5):
Matig sillsallad med vackra färger. Smakrik matjessill, kokt ägg, potatis och spenat tillsammans med rödlök och krispiga sockerärtor gör sig fint till vardag som fest. Dekorera sillsalladen med dill och servera med en klick gräddfil.
Tillagningstid: 15 min
10 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Lägg spenaten på ett serveringsfat. Skär sockerärtorna på längden och sillen i bitar. Skiva rödlöken tunt och dela äggen och potatisarna på mitten.
- Fördela allt över spenaten och Garnera med dill. Servera med gräddfil.
Tips

Grovt skuren sillsallad blir bordets vackraste rätt, lika god kall som ljummen.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!