Sillsallad med ägg

Sillsallad med ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Matig sillsallad med vackra färger. Smakrik matjessill, kokt ägg, potatis och spenat tillsammans med rödlök och krispiga sockerärtor gör sig fint till vardag som fest. Dekorera sillsalladen med dill och servera med en klick gräddfil.

Tillagningstid: 15 min
10 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 100 g babyspenat
  • 100 g sockerärtor
  • 3 dl gröna ärtor
  • 400 g matjessill, filéer
  • 1 rödlök
  • 5 kokta ägg
  • 10 kokt färskpotatis
  • 6 dillkvistar
  • 3 dl gräddfil

Gör så här

  1. Lägg spenaten på ett serveringsfat. Skär sockerärtorna på längden och sillen i bitar. Skiva rödlöken tunt och dela äggen och potatisarna på mitten.
  2. Fördela allt över spenaten och Garnera med dill. Servera med gräddfil.

Tips

Grovt skuren sillsallad blir bordets vackraste rätt, lika god kall som ljummen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxtartar till förrätt

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Marinerad lax med ponzu

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Calamari med panko

Betyg
Betyg
(5)
Sillsallad med ägg
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 100 g babyspenat
  • 100 g sockerärtor
  • 3 dl gröna ärtor
  • 400 g matjessill, filéer
  • 1 rödlök
  • 5 kokta ägg
  • 10 kokt färskpotatis
  • 6 dillkvistar
  • 3 dl gräddfil

Sillsallad med ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Matig sillsallad med vackra färger. Smakrik matjessill, kokt ägg, potatis och spenat tillsammans med rödlök och krispiga sockerärtor gör sig fint till vardag som fest. Dekorera sillsalladen med dill och servera med en klick gräddfil.

Tillagningstid: 15 min
10 bufféportioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg spenaten på ett serveringsfat. Skär sockerärtorna på längden och sillen i bitar. Skiva rödlöken tunt och dela äggen och potatisarna på mitten.
  2. Fördela allt över spenaten och Garnera med dill. Servera med gräddfil.

Tips

Grovt skuren sillsallad blir bordets vackraste rätt, lika god kall som ljummen.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Gravad lax med rosépeppar

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Brötchen med lax och färskost

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Limeströmming

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Laxtartar till förrätt

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Marinerad lax med ponzu

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Parmesansnäckor med räkor och lax

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Calamari med panko

Betyg
Betyg
(5)