För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Sallad med halloumi och pinjenötter

Betyg (1-5):
3.14 (7 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 250 g halloumi
  • 4 msk pinjenötter
  • 275 g blandad sallad
  • 4 grovt skurna tomater
  • 0.5 stor gurka skuren i halvmånar
  • 3 msk olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 1 tsk flingsalt
  • 1.5 krm nymalen peppar

Gör så här

  1. Skär osten i knappt 1 cm tjocka skivor. Rosta pinjekärnorna i en torr het stekpanna tills de blivit lite bruna.
  2. Arrangera grönsakerna på tallrikar. Pensla ostskivorna med lite olja och grilla dem tills de fått fina grillränder.
  3. Fördela osten på grönsakerna och strö över nötterna. Ringla över lite olja och citron. Strö över lite salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grekisk filodegspaj

(22)

Pizza med chilimarinerad tonfisk

(20)

Köttbullar med chèvre

(0)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(3)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Couscoussallad med halloumi

(66)

Grönkålspaj med feta och pumpakärnor

(126)

Fetaostfyllda bakade paprikor

(10)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 250 g halloumi
  • 4 msk pinjenötter
  • 275 g blandad sallad
  • 4 grovt skurna tomater
  • 0.5 stor gurka skuren i halvmånar
  • 3 msk olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 1 tsk flingsalt
  • 1.5 krm nymalen peppar

Sallad med halloumi och pinjenötter

Betyg (1-5):
3.14 (7 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär osten i knappt 1 cm tjocka skivor. Rosta pinjekärnorna i en torr het stekpanna tills de blivit lite bruna.
  2. Arrangera grönsakerna på tallrikar. Pensla ostskivorna med lite olja och grilla dem tills de fått fina grillränder.
  3. Fördela osten på grönsakerna och strö över nötterna. Ringla över lite olja och citron. Strö över lite salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grekisk filodegspaj

(22)

Pizza med chilimarinerad tonfisk

(20)

Köttbullar med chèvre

(0)

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

(3)

Blomkålsgratäng med ostsås och kycklingbacon

(7)

Couscoussallad med halloumi

(66)

Grönkålspaj med feta och pumpakärnor

(126)

Fetaostfyllda bakade paprikor

(10)