Sallad med halloumi och pinjenötter

Betyg (1-5):
3.14 (7 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 9 st
  • 250 g halloumi
  • 4 msk pinjenötter
  • 275 g blandad sallad
  • 4 grovt skurna tomater
  • 0.5 stor gurka skuren i halvmånar
  • 3 msk olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 1 tsk flingsalt
  • 1.5 krm nymalen peppar

Gör så här

  1. Skär osten i knappt 1 cm tjocka skivor. Rosta pinjekärnorna i en torr het stekpanna tills de blivit lite bruna.
  2. Arrangera grönsakerna på tallrikar. Pensla ostskivorna med lite olja och grilla dem tills de fått fina grillränder.
  3. Fördela osten på grönsakerna och strö över nötterna. Ringla över lite olja och citron. Strö över lite salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten

(16)

Bruschetta med kyckling

(8)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer

(0)

Bowl med sashimilax

(3)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(0)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Räksallad med japansk dressing

(85)
9 st
  • Ingredienser 9 st
  • 250 g halloumi
  • 4 msk pinjenötter
  • 275 g blandad sallad
  • 4 grovt skurna tomater
  • 0.5 stor gurka skuren i halvmånar
  • 3 msk olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 1 tsk flingsalt
  • 1.5 krm nymalen peppar

Sallad med halloumi och pinjenötter

Betyg (1-5):
3.14 (7 betyg)

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär osten i knappt 1 cm tjocka skivor. Rosta pinjekärnorna i en torr het stekpanna tills de blivit lite bruna.
  2. Arrangera grönsakerna på tallrikar. Pensla ostskivorna med lite olja och grilla dem tills de fått fina grillränder.
  3. Fördela osten på grönsakerna och strö över nötterna. Ringla över lite olja och citron. Strö över lite salt och peppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Vegopizza på kikärtsbotten

(16)

Bruschetta med kyckling

(8)

Fårost- och crème fraiche-gratinerade auberginer

(0)

Bowl med sashimilax

(3)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(0)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(175)

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

(7)

Räksallad med japansk dressing

(85)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies