Rotselleriplättar med löjrom
  • Tid 15 min

Rotselleriplättar med löjrom

3 (9 betyg)

Smakrika små plättar av grovriven rotselleri smakar underbart toppade med löjrom, rödlök och crème fraiche.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 portioner
  • 300 g grovt riven rotselleri
  • 2 ägg
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 msk smör
  • 100 g löjrom (eller annan rom)
  • 1 finhackad rödlök
  • 1 dl crème fraiche
  • dill
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda rotselleri, ägg, salt och peppar i en skål. Smält smöret i en panna. Stek åtta plättar i omgångar, cirka 3 minuter på varje sida.

  2. 2

    Servera med löjrom, rödlök och en klick crème fraiche. Garnera med dill.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar