Rostbiff med tomatsalsa och parmesan
Rostbiff med tomatsalsa och parmesan
  • Tid 15 min

Rostbiff med tomatsalsa och parmesan

3 (6 betyg)

Salsan är både vacker och saftigt god till rostbiffen.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

10 bufféportioner
  • 600 g grillad rostbiff, i tunna skivor
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl balsamvinäger
  • 2 msk flytande honung
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • nymalen svartpeppar
  • 500 g körsbärstomat på kvist, klyftade
  • 1 rödlök, strimlad
  • 1 dl kapris
  • 60 g parmesanost i bit
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Lägg upp rostbiffsskivorna lätt veckade, en och en, vackert på två serveringsfat. Blanda en vinägrett på olja, vinäger, honung, vitlök och peppar.

  2. 2

    Vänd varsamt runt tomaterna och löken i vinägretten. Lägg tomatsalsan med all vätska i mitten över rostbiffen och strö på kapris och smulad parmesan. Servera med extra parmesan vid sidan om.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar