Rostbiff med frisk bulgursallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Bulgursallad med blomkål, dill, feta och citron.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl bulgur
  • 0.5 blomkål
  • 100 g fetaost
  • 0.5 dl dill
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 4 skivor biff
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen. Sprid ut på ett fat och låt svalna lite.
  2. Skär blomkålen supertunt gärna på mandolin. Blanda ner med bulgur, smulad fetaost, dill, olivolja, vitlök, salt och citron.
  3. Hetta upp en stekpanna och krydda köttet med salt och peppar. Stek köttet i smör till fin stekyta och önskad rosa mitt.

Servering

Chili-fan? Finhacka och blanda i bulgursalladen.

Tips

Servera dillen vid sidan av om barnen önskar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Högrevsburgare med grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Wok med lövbiff

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Fläskfilégryta med rufsig rostpotatis

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Grillade köttfärsbiffar med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Tunnbrödsrulle med viltskav och karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Sparris- och skinkomelett

Betyg
Betyg
(12)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 3 dl bulgur
  • 0.5 blomkål
  • 100 g fetaost
  • 0.5 dl dill
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 4 skivor biff
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt

Rostbiff med frisk bulgursallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Bulgursallad med blomkål, dill, feta och citron.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen. Sprid ut på ett fat och låt svalna lite.
  2. Skär blomkålen supertunt gärna på mandolin. Blanda ner med bulgur, smulad fetaost, dill, olivolja, vitlök, salt och citron.
  3. Hetta upp en stekpanna och krydda köttet med salt och peppar. Stek köttet i smör till fin stekyta och önskad rosa mitt.

Servering

Chili-fan? Finhacka och blanda i bulgursalladen.

Tips

Servera dillen vid sidan av om barnen önskar.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Pocherat ägg med skinka och chilistekta bönor

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Högrevsburgare med grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(19)
Spara recept

Wok med lövbiff

Betyg
Betyg
(37)
Spara recept

Fläskfilégryta med rufsig rostpotatis

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Grillade köttfärsbiffar med yoghurtsås

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Tunnbrödsrulle med viltskav och karamelliserad lök

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Sparris- och skinkomelett

Betyg
Betyg
(12)