Rostbiff med frisk bulgursallad
  • Tid 25 min

Rostbiff med frisk bulgursallad

0 (0 betyg)

Bulgursallad med blomkål, dill, feta och citron.

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 12

Ingredienser

4 portioner
  • 3 dl bulgur
  • 0.5 blomkål
  • 100 g fetaost
  • 0.5 dl dill
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 citron, finrivet skal och saft
  • 4 skivor biff
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 msk smör
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen. Sprid ut på ett fat och låt svalna lite.

  2. 2

    Skär blomkålen supertunt gärna på mandolin. Blanda ner med bulgur, smulad fetaost, dill, olivolja, vitlök, salt och citron.

  3. 3

    Hetta upp en stekpanna och krydda köttet med salt och peppar. Stek köttet i smör till fin stekyta och önskad rosa mitt.

Servering

Chili-fan? Finhacka och blanda i bulgursalladen.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Servera dillen vid sidan av om barnen önskar.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar