Rostade bröd med fetaostkräm och ärtor

Rostade bröd med fetaostkräm och ärtor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Väldigt smaskiga små bröd som mättar i väntan på middag. Recept av Eleonora Von Essen

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:225º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 baguette, i 12 skivor
  • 100 g fetaost, smulad
  • 100 g färskost, gärna med smak av vitlök och örter
  • 1 dl frysta gröna ärtor, tinade
  • 1 dl frysta sojabönor, tinade
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 msk finhackad färsk mynta
  • 1 msk pressad citron
  • 1 msk olivolja
  • salt och svartpeppar
  • vitlöksgroddar eller ärtskott

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Rosta baguetteskivorna till fin färg, 5–8 min. Rör ihop fetaosten med färskosten.
  2. Hacka ärtorna och bönorna grovt och rör ner dem med dill, mynta, citronsaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bred färskoströran på brödskivorna och skeda på ärtblandningen. Toppa med groddar eller ärtskott.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Stekt saganaki med fikonchutney

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Ädelostsallad med stekta päron och pumpafrön

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Äppelcoca

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Äppel- och mozzarellacaprese

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grön sparris med parmesan och kapris

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Somrig sallad med melon, jordgubbar och getost

Betyg
Betyg
(26)
Rostade bröd med fetaostkräm och ärtor
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1 baguette, i 12 skivor
  • 100 g fetaost, smulad
  • 100 g färskost, gärna med smak av vitlök och örter
  • 1 dl frysta gröna ärtor, tinade
  • 1 dl frysta sojabönor, tinade
  • 1 msk finhackad dill
  • 1 msk finhackad färsk mynta
  • 1 msk pressad citron
  • 1 msk olivolja
  • salt och svartpeppar
  • vitlöksgroddar eller ärtskott

Rostade bröd med fetaostkräm och ärtor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Väldigt smaskiga små bröd som mättar i väntan på middag. Recept av Eleonora Von Essen

Tillagningstid: 25 min
Ugnstemperatur:225º
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Rosta baguetteskivorna till fin färg, 5–8 min. Rör ihop fetaosten med färskosten.
  2. Hacka ärtorna och bönorna grovt och rör ner dem med dill, mynta, citronsaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bred färskoströran på brödskivorna och skeda på ärtblandningen. Toppa med groddar eller ärtskott.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Stekt saganaki med fikonchutney

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Ädelostsallad med stekta päron och pumpafrön

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Smördegstarte med fikon, ädelost och valnötter

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Äppelcoca

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Äppel- och mozzarellacaprese

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Sötpotatischips med päron, ädelost och timjan

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grön sparris med parmesan och kapris

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Somrig sallad med melon, jordgubbar och getost

Betyg
Betyg
(26)