Rostad pumpa med kanel, fetaost och mynta
  • Tid 35 min
  • Ugn 225º

Rostad pumpa med kanel, fetaost och mynta

3 (2 betyg)

En härlig varm sallad på pumpa och fetaost, toppad med mynta.

  • Tillagningstid 35 min
  • Ingredienser 7
  • Ugnstemperatur 225º

Ingredienser

4 portioner
  • 1 kg butternutpumpa
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk kanel
  • 0.5 msk flytande honung
  • 100 g fetaost
  • 0.5 kruka färsk mynta
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skala, kärna ur och skär pumpan i mindre bitar. Fördela på en plåt och vänd runt i olja, salt och strö på kanel. Rosta mitt i ugnen ca 20 min. Ringla över honung och smula på fetaosten. Toppa med myntablad.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar