
Rödbetsspaghetti med rucola och parmesan
Betyg (1-5):
Snabbt, nyttigt och gott! Rödbetor som spaghetti? Ja, det funkar alldeles utmärkt!
Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 500 g rödbetsspaghetti
- 2 msk olivolja
- 1 tsk flingsalt
- 70 g rucola
- 3 dl finriven parmesan
- 40 g pinjenötter, torrostade
Gör så här
- Koka upp en stor kastrull med saltat vatten. Lägg ner rödbetorna i det kokande vattnet och låt koka ca 2 min. Häll av vattnet i ett durkslag och låt ånga av.
- Vänd runt rödbetsspagettin med olja och salt. Varva med rucola, parmesan och pinjenötter på ett stort fat eller tallrikar.
Rödbetsspaghetti med rucola och parmesan
Betyg (1-5):
Snabbt, nyttigt och gott! Rödbetor som spaghetti? Ja, det funkar alldeles utmärkt!
Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Koka upp en stor kastrull med saltat vatten. Lägg ner rödbetorna i det kokande vattnet och låt koka ca 2 min. Häll av vattnet i ett durkslag och låt ånga av.
- Vänd runt rödbetsspagettin med olja och salt. Varva med rucola, parmesan och pinjenötter på ett stort fat eller tallrikar.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2018-03-31
Ingen i familjen tyckte att kombinationen parmesan och ruccola var särskilt lyckad.
2017-10-12
Enkelt och väldigt gott!!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Laura
2018-03-31
Ingen i familjen tyckte att kombinationen parmesan och ruccola var särskilt lyckad.
Eva
2017-10-12
Enkelt och väldigt gott!!