Rödbetsspaghetti med rucola och parmesan
  • Tid 15 min

Rödbetsspaghetti med rucola och parmesan

4 (5 betyg)

Snabbt, nyttigt och gott! Rödbetor som spaghetti? Ja, det funkar alldeles utmärkt!

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 6

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g rödbetsspaghetti
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 70 g rucola
  • 3 dl finriven parmesan
  • 40 g pinjenötter, torrostade
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka upp en stor kastrull med saltat vatten. Lägg ner rödbetorna i det kokande vattnet och låt koka ca 2 min. Häll av vattnet i ett durkslag och låt ånga av.

  2. 2

    Vänd runt rödbetsspagettin med olja och salt. Varva med rucola, parmesan och pinjenötter på ett stort fat eller tallrikar.

Sätt ett betyg

2 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Laura

    Ingen i familjen tyckte att kombinationen parmesan och ruccola var särskilt lyckad.

  • Eva

    Enkelt och väldigt gott!!