Rödbetsbiffar på romansallad

Rödbetsbiffar på romansallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Råa rödbetor ger spännande smakupplevelser. Här tillsammans med avokado och kapris.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
  • 200 g rödbetor
  • 300 g morötter
  • 1 dl pistagenötter
  • 2 delade avokador
  • 2 msk citronjuice
  • 2 tsk dijonsenap
  • 4 romansalladsblad
  • 2 msk kapris
  • 3 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Kör rödbetor och morötter i matberedare tillsammans med pistaschmandlarna. Blanda ner avokado och kör igen.
  2. Smaka av med citron, flingsalt och dijonsenap (börja med 1 tesked senap).

Servering

Lägg upp cirka en deciliter av röran på varje romansalladsblad och toppa med kapris.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Rödbetsbiffar på romansallad
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 200 g rödbetor
  • 300 g morötter
  • 1 dl pistagenötter
  • 2 delade avokador
  • 2 msk citronjuice
  • 2 tsk dijonsenap
  • 4 romansalladsblad
  • 2 msk kapris
  • 3 tsk flingsalt

Rödbetsbiffar på romansallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Råa rödbetor ger spännande smakupplevelser. Här tillsammans med avokado och kapris.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Kör rödbetor och morötter i matberedare tillsammans med pistaschmandlarna. Blanda ner avokado och kör igen.
  2. Smaka av med citron, flingsalt och dijonsenap (börja med 1 tesked senap).

Servering

Lägg upp cirka en deciliter av röran på varje romansalladsblad och toppa med kapris.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!