Rispudding
  • Tid 20 min
  • Ugn 225º

Rispudding

4.5 (2 betyg)

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 8
  • Ugnstemperatur 225º

Ingredienser

5 portioner
  • 500 g risgrynsgröt
  • 3 ägg
  • 1 dl grädde
  • 1 dl hackade hasselnötter
  • 2 msk strösocker
  • 2 tsk mortlade kardemummakärnor
Till servering:
  • florsocker
  • äppelmos
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda ihop alla ingredienser till rispuddingen och häll i smorda portionsformar. Grädda i ugnen i ca 15 minuter.

  2. 2

    Pudra över florsocker och servera rispuddingarna varma med en klick äppelmos.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar