Ramslökspesto

Ramslökspesto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(63)

En härligt grön pesto på ramslök, enkel att göra och är ett gott tillbehör både till kött och fisk.

Tillagningstid: 5 minuter
2,5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 100 g ramslök ca 20 blad (eller rucola eller salladslök)
  • 25 g pinjenötter
  • nymalen svartpeppar
  • 1 dl olivolja
  • 50 g grovriven pecorinoost eller parmesanost
  • ev lite kokande vatten
  • salt

Gör så här

  1. Lägg samtliga ingredienser i en mixer eller matberedare och kör slätt.
  2. Späd eventuellt med lite kokande vatten om peston känns för tjock.
  3. Peston håller cirka en vecka i kylskåp.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ramslökspesto
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 100 g ramslök ca 20 blad (eller rucola eller salladslök)
  • 25 g pinjenötter
  • nymalen svartpeppar
  • 1 dl olivolja
  • 50 g grovriven pecorinoost eller parmesanost
  • ev lite kokande vatten
  • salt

Ramslökspesto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(63)

En härligt grön pesto på ramslök, enkel att göra och är ett gott tillbehör både till kött och fisk.

Tillagningstid: 5 minuter
2,5 dl
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg samtliga ingredienser i en mixer eller matberedare och kör slätt.
  2. Späd eventuellt med lite kokande vatten om peston känns för tjock.
  3. Peston håller cirka en vecka i kylskåp.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!