Ramslök- och tryffelost

Ramslök- och tryffelost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Färskosten som förhöjer allt från bröd som sallad.

Tillagningstid: 10 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 blad ramslök alt. purjo- eller gräslök
  • 250 g ricotta
  • 0.5 tsk tryffel, finriven eller tryffelolja
  • 1 svartpeppar

Gör så här

  1. Lägg ner löken i kokande vatten cirka 30 sekunder, ta upp och kyl snabbt ner i kallt vatten. Torka av och strimla, blanda med ost, tryffel och smaka av med salt och peppar.

Servering

Servera på bröd, till exempel Dinkelbröd.

Tips

Låt osten toppa en sallad

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Västerbottensostpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Sotade lökar med örtsmör

Betyg
Betyg
(0)
Ramslök- och tryffelost
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 6 blad ramslök alt. purjo- eller gräslök
  • 250 g ricotta
  • 0.5 tsk tryffel, finriven eller tryffelolja
  • 1 svartpeppar

Ramslök- och tryffelost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Färskosten som förhöjer allt från bröd som sallad.

Tillagningstid: 10 minuter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lägg ner löken i kokande vatten cirka 30 sekunder, ta upp och kyl snabbt ner i kallt vatten. Torka av och strimla, blanda med ost, tryffel och smaka av med salt och peppar.

Servering

Servera på bröd, till exempel Dinkelbröd.

Tips

Låt osten toppa en sallad

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Västerbottensostpaj med smördeg

Betyg
Betyg
(76)
Spara recept

Sotade lökar med örtsmör

Betyg
Betyg
(0)