Råkorvswrap med karamelliserad lök och krossad färskpotatis
  • Tid 20 min

Råkorvswrap med karamelliserad lök och krossad färskpotatis

4 (1 betyg)

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 10

Ingredienser

4 portioner
  • 4 st korvar
  • 0.5 kg färsk potatis
  • 4 st tortillabröd
  • 1 påse salladsmix
Karamelliserad lök:
  • 5 st knipplökar
  • 1.5 msk olja
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk rörsocker
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 st jalapeño
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka potatisen mjuk i saltat vatten 15–20 min. Skär lök och lökstjälk i strimlor och lägg i en kastrull med olja, vinäger, socker, salt och ev jalapeno. Stek 8–10 min. Rör då och då.

  2. 2

    Grilla korvarna tills de är genomgrillade, 4–6 min. Värm bröden hastigt på grillen precis vid servering. Krossa potatisen direkt i bröden med en gaffel. Lägg på sallad, lök och korv. Rulla ihop och ät på en gång.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
En stark senap passar perfekt till korven.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar