Rabarbersaft

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(29)

Ugnstemperatur:Grill
2 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg rabarber (ca 2 liter skuren rabarber)
  • 2 liter vatten
  • 4 kryddnejlikor
  • 1 dl socker
  • pressad citron

Gör så här

  1. Skölj och skär rabarbern i små bitar. Koka den med vatten och nejlikor tills den går sönder, ca 10 min. Sila saften. Rör ner sockret i den varma saften. Låt den kallna. Smaksätt med pressad citron. Späd ev med vatten och servera drycken väl kyld som förfriskning eller måltidsdryck.
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 1 kg rabarber (ca 2 liter skuren rabarber)
  • 2 liter vatten
  • 4 kryddnejlikor
  • 1 dl socker
  • pressad citron

Rabarbersaft

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(29)

Ugnstemperatur:Grill
2 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skölj och skär rabarbern i små bitar. Koka den med vatten och nejlikor tills den går sönder, ca 10 min. Sila saften. Rör ner sockret i den varma saften. Låt den kallna. Smaksätt med pressad citron. Späd ev med vatten och servera drycken väl kyld som förfriskning eller måltidsdryck.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!