
Quinoasallad med mynta och fetaost
Betyg (1-5):
Quinoan med krämig ost och knapriga solrosfrön får smak av citron och örter. Recept av David Frenkiel och Luise Vindahl Green kitchen stories.
Tillagningstid: 20 min + tid att kallna
4 portioner
- 2 dl quinoa
- 1 dl finhackad persilja
- 1 dl finhackad mynta
- 0.5 dl olivolja
- 0.5 citron, pressad saft
- 3 dl frysta gröna ärtor, tinade
- 150 g fetaost, smulad
- 1 knippa rädisor, tunt hyvlade
- salt och svartpeppar
- 0.5 dl rostade solrosfrön
Gör så här
- Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Låt kallna. Blanda ner örter, olja och citronsaft. Vänd ner ärter, fetaost och rädisor och smaka av med salt och peppar. Toppa med solrosfrön.
Quinoasallad med mynta och fetaost
Betyg (1-5):
Quinoan med krämig ost och knapriga solrosfrön får smak av citron och örter. Recept av David Frenkiel och Luise Vindahl Green kitchen stories.
Tillagningstid: 20 min + tid att kallna
4 portioner
Gör så här
- Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Låt kallna. Blanda ner örter, olja och citronsaft. Vänd ner ärter, fetaost och rädisor och smaka av med salt och peppar. Toppa med solrosfrön.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!