Quinoasallad med mynta och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Quinoan med krämig ost och knapriga solrosfrön får smak av citron och örter. Recept av David Frenkiel och Luise Vindahl Green kitchen stories.

Tillagningstid: 20 min + tid att kallna
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 dl quinoa
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 dl finhackad mynta
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 3 dl frysta gröna ärtor, tinade
  • 150 g fetaost, smulad
  • 1 knippa rädisor, tunt hyvlade
  • salt och svartpeppar
  • 0.5 dl rostade solrosfrön

Gör så här

  1. Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Låt kallna. Blanda ner örter, olja och citronsaft. Vänd ner ärter, fetaost och rädisor och smaka av med salt och peppar. Toppa med solrosfrön.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Västerbottensostpaj med kantareller

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Grillad grilloumimacka

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Chèvre chaud-toast med fikonchutney

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Pizza med potatis gruyère och rosmarin

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Börekpaj med mangold och fetaost

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Sallad caprese

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Norrlandspizza

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Svampfyllt smördegspaket med ädelostsås och rufspotatisar

Betyg
Betyg
(10)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 2 dl quinoa
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 dl finhackad mynta
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 3 dl frysta gröna ärtor, tinade
  • 150 g fetaost, smulad
  • 1 knippa rädisor, tunt hyvlade
  • salt och svartpeppar
  • 0.5 dl rostade solrosfrön

Quinoasallad med mynta och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Quinoan med krämig ost och knapriga solrosfrön får smak av citron och örter. Recept av David Frenkiel och Luise Vindahl Green kitchen stories.

Tillagningstid: 20 min + tid att kallna
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Låt kallna. Blanda ner örter, olja och citronsaft. Vänd ner ärter, fetaost och rädisor och smaka av med salt och peppar. Toppa med solrosfrön.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Västerbottensostpaj med kantareller

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Grillad grilloumimacka

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Chèvre chaud-toast med fikonchutney

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Pizza med potatis gruyère och rosmarin

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Börekpaj med mangold och fetaost

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Sallad caprese

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Norrlandspizza

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Svampfyllt smördegspaket med ädelostsås och rufspotatisar

Betyg
Betyg
(10)