Quinoasallad med mynta och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Quinoan med krämig ost och knapriga solrosfrön får smak av citron och örter. Recept av David Frenkiel och Luise Vindahl Green kitchen stories.

Tillagningstid: 20 min + tid att kallna
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 dl quinoa
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 dl finhackad mynta
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 3 dl frysta gröna ärtor, tinade
  • 150 g fetaost, smulad
  • 1 knippa rädisor, tunt hyvlade
  • salt och svartpeppar
  • 0.5 dl rostade solrosfrön

Gör så här

  1. Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Låt kallna. Blanda ner örter, olja och citronsaft. Vänd ner ärter, fetaost och rädisor och smaka av med salt och peppar. Toppa med solrosfrön.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fetaostgratinerade auberginer med mynta

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Svampfyllt smördegspaket med ädelostsås och rufspotatisar

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Ädelostsallad med stekta päron och pumpafrön

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Caesarsallad med grillade kungsräkor

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Couscous med grillad nektarin och halloumi

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Norrlandspizza

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Örtig lax med grapefrukt och rostade fänkålsfrön

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Vegetarisk caesarsallad

Betyg
Betyg
(22)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 2 dl quinoa
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 dl finhackad mynta
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 3 dl frysta gröna ärtor, tinade
  • 150 g fetaost, smulad
  • 1 knippa rädisor, tunt hyvlade
  • salt och svartpeppar
  • 0.5 dl rostade solrosfrön

Quinoasallad med mynta och fetaost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Quinoan med krämig ost och knapriga solrosfrön får smak av citron och örter. Recept av David Frenkiel och Luise Vindahl Green kitchen stories.

Tillagningstid: 20 min + tid att kallna
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka quinoan enligt anvisning på förpackningen. Låt kallna. Blanda ner örter, olja och citronsaft. Vänd ner ärter, fetaost och rädisor och smaka av med salt och peppar. Toppa med solrosfrön.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Fetaostgratinerade auberginer med mynta

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Svampfyllt smördegspaket med ädelostsås och rufspotatisar

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Ädelostsallad med stekta päron och pumpafrön

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Caesarsallad med grillade kungsräkor

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Couscous med grillad nektarin och halloumi

Betyg
Betyg
(63)
Spara recept

Norrlandspizza

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Örtig lax med grapefrukt och rostade fänkålsfrön

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Vegetarisk caesarsallad

Betyg
Betyg
(22)