Pulled pork och coleslaw i pannkakswrap
  • Tid 10 min + 20 min i ugnen
  • Ugn 200º

Pulled pork och coleslaw i pannkakswrap

3.33 (6 betyg)

Lättlagat och jättegott - pannkakor fyllda med pulled pork god coleslaw.

  • Tillagningstid 10 min + 20 min i ugnen
  • Ingredienser 13
  • Ugnstemperatur 200º

Ingredienser

4 portioner
  • 550 g pulled pork
  • 2 strimlade salladslökar
  • 1 dl rostad lök, eventuellt
  • 8 färdiga pannkakor
Till servering:
  • barbequesås eventuellt
Coleslaw:
  • 300 g vitkål
  • 1 morot
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 dl yoghurt 10%
  • 1 tsk fransk senap
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 0.25 tsk salt
  • 0.25 tsk svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Sätt ugnen på 200°. Lägg köttbiten med buljongen från förpackningen i en ugnsform och värm i 20 min.

Coleslaw

  1. 1

    Finstrimla vitkålen, skala och riv moroten. Blanda med resten av ingredienserna till coleslaw. Smaka av med salt.

  2. 2

    Riv isär köttet med en gaffel.

  3. 3

    Servera coleslaw, kött, salladslök, rostad lök och BB Qsås inrullat i en pannkaka.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar