Nu visas utbudet för Stockholm. Se sortimentet för din leveransadress:
I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer. Däremot kan du köpa våra färdigpackade matkassar.
Perfekta tillbehöret till grillat. Recept av: Liselotte Forslin och foto: Ulrika Ekblom
Förbered fyra paket av dubbla ark ugnsfolie, 40 x 40 cm. Dela potatisen i halvor. Skär broccolin i buketter. Blanda oljan med vitlök och timjan.
Fördela potatis och broccoli i mitten på foliearken och häll över oljan. Salta och peppra generöst.
Förslut paketen väl och lägg på galler över riktigt varm glöd. Sätt på locket på grillen med spjället öppet. Efter 20–25 min är potatisen klar.
Känn med en potatissticka, tiden kan variera beroende på storlek på potatisarna. Öppna folien försiktigt och strö över parmesanen.
Logga in för att skriva en kommentar