Pizza med gorgonzola, salami och grönsaker

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.25 (8 betyg)

Smakrik pizza med gorgonzola, paprika, lök, svamp och salami. Recept av Eleonora von Essen

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 pizzakit
  • 2 dl tomatsås
  • 150 g riven ost
  • 1 liten röd paprika
  • 1 liten grön paprika
  • 1 liten rödlök
  • 50 g champinjoner
  • 100 g gorgonzola
  • 50 g salami
  • 20 g rucola

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Rulla ut pizzadegen på en bakpappersklädd plåt, eller kavla ut degen om du gjort egen. Bred på tomatsåsen och strö över osten.
  2. Skiva paprikor, lök och champinjoner, fördela allt över pizzan. Klicka på gorgonzolan och grädda mitt i ugnen 15–20 min eller tills degen är gyllene och frasig.
  3. Ta ut pizzan och lägg på salamiskivor och rucola. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Elisabet

2020-03-14

Suveränt recept! Vi återkommer till det gång på gång! Nu testar jag med hemgjord pizzadeg - misstänker att den kommer bli ännu godare...

Liknande recept

Spara recept

Turkiska spett i pitabröd

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Vildsvinsköttbullar med grönpeppar

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Empanadas

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Goi Cuon

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Nacho bonanza

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kycklingpizza

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Nacho de lux med pulled pork

Betyg
Betyg
(13)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 pizzakit
  • 2 dl tomatsås
  • 150 g riven ost
  • 1 liten röd paprika
  • 1 liten grön paprika
  • 1 liten rödlök
  • 50 g champinjoner
  • 100 g gorgonzola
  • 50 g salami
  • 20 g rucola

Pizza med gorgonzola, salami och grönsaker

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.25 (8 betyg)

Smakrik pizza med gorgonzola, paprika, lök, svamp och salami. Recept av Eleonora von Essen

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Rulla ut pizzadegen på en bakpappersklädd plåt, eller kavla ut degen om du gjort egen. Bred på tomatsåsen och strö över osten.
  2. Skiva paprikor, lök och champinjoner, fördela allt över pizzan. Klicka på gorgonzolan och grädda mitt i ugnen 15–20 min eller tills degen är gyllene och frasig.
  3. Ta ut pizzan och lägg på salamiskivor och rucola. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Elisabet

2020-03-14

Suveränt recept! Vi återkommer till det gång på gång! Nu testar jag med hemgjord pizzadeg - misstänker att den kommer bli ännu godare...

Liknande recept

Spara recept

Turkiska spett i pitabröd

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Vildsvinsköttbullar med grönpeppar

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Empanadas

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Goi Cuon

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Nacho bonanza

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Kycklingpizza

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Nacho de lux med pulled pork

Betyg
Betyg
(13)