Pizza med gorgonzola, salami och grönsaker

Betyg (1-5):
4.67 (3 betyg)

Smakrik pizza med gorgonzola, paprika, lök, svamp och salami. Recept av Eleonora von Essen

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (10)
  • 1 pizzakit
  • 2 dl tomatsås
  • 150 g riven ost
  • 1 liten röd paprika
  • 1 liten grön paprika
  • 1 liten rödlök
  • 50 g champinjoner
  • 100 g gorgonzola
  • 50 g salami
  • 20 g rucola

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Rulla ut pizzadegen på en bakpappersklädd plåt, eller kavla ut degen om du gjort egen. Bred på tomatsåsen och strö över osten.
  2. Skiva paprikor, lök och champinjoner, fördela allt över pizzan. Klicka på gorgonzolan och grädda mitt i ugnen 15–20 min eller tills degen är gyllene och frasig.
  3. Ta ut pizzan och lägg på salamiskivor och rucola. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(13)

Tacobåtar med kycklingfärs

(3)

Köttbullar med rivna morötter och ingefära

(0)

Lammrack med mandel och vitlök

(6)

Taco med röda linser

(13)

Barnens kycklingpizza

(10)

Calzonepizza med tacokryddad färs

(15)

Papa rellena

(20)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 pizzakit
  • 2 dl tomatsås
  • 150 g riven ost
  • 1 liten röd paprika
  • 1 liten grön paprika
  • 1 liten rödlök
  • 50 g champinjoner
  • 100 g gorgonzola
  • 50 g salami
  • 20 g rucola

Pizza med gorgonzola, salami och grönsaker

Betyg (1-5):
4.67 (3 betyg)

Smakrik pizza med gorgonzola, paprika, lök, svamp och salami. Recept av Eleonora von Essen

Tillagningstid: 40 min
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Rulla ut pizzadegen på en bakpappersklädd plåt, eller kavla ut degen om du gjort egen. Bred på tomatsåsen och strö över osten.
  2. Skiva paprikor, lök och champinjoner, fördela allt över pizzan. Klicka på gorgonzolan och grädda mitt i ugnen 15–20 min eller tills degen är gyllene och frasig.
  3. Ta ut pizzan och lägg på salamiskivor och rucola. Servera direkt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(13)

Tacobåtar med kycklingfärs

(3)

Köttbullar med rivna morötter och ingefära

(0)

Lammrack med mandel och vitlök

(6)

Taco med röda linser

(13)

Barnens kycklingpizza

(10)

Calzonepizza med tacokryddad färs

(15)

Papa rellena

(20)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies