Pitabröd fyllt med kyckling och coleslaw
  • Tid 20 min

Pitabröd fyllt med kyckling och coleslaw

2.14 (7 betyg)

Nyttig snabbmat med krämig kålsallad och stekt kyckling

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 13

Ingredienser

4 portioner
  • 2 kycklingfiléer
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 350 g strimlad vitkål
  • 2 msk koncentrerad äppeljuice
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 skalad, riven morot
  • 1 msk svensk senap
  • 2 dl matyoghurt
  • 4 pitabröd
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Dela varje kycklingfilé så att den blir två tunna delar. Banka ut dem så att de blir lite plattare.

  2. 2

    Stek filéerna i oljan, cirka 5 minuter på varje sida, krydda med timjan, salt och peppar.

Cole slaw

  1. 1

    Lägg vitkål i en bunke och slå över äppeljuice och kryddor. Blanda med händerna, tryck till ordentligt. Tillsätt morot, senap och yoghurt. Blanda.

Pitabröd

  1. 1

    Värm fyra pitabröd enligt anvisning på förpackningen och fyll dem med kyckling och cole slaw.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar